Activiteiten

Bewaking Prinssenmeer Hemelvaartsweekend

Datum 30 mei
t/m 2 jun 2019
Tijdstip 10:00 - 18:00 uur
Locatie Vakantiepark Prinssenmeer
Adres Beekstraat 31 5724 PL Asten
Website bekijken
Bewaking Prinssenmeer Hemelvaartsweekend
In het weekend van 30 mei t/m 2 juni zal de Reddingsklos zorg dragen voor de veiligheid op en rondom de recreatieplas van vakantiepark Prinssenmeer. Daarvoor zijn we opzoek naar vrijwilligers.
De reddingsklos is met vakantiepark Prinssenmeer in gesprek over een samenwerking rondom hun recreatieplas. Als onderdeel van dit proces zal in het hemelvaarstweekend (donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni) een bewaking plaatsvinden op deze recreatieplas.

Hiervoor vragen wij vrijwilligers die op donderdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag mee komen bewaken. Doel van deze dagen is uiteraard het zorgdragen voor de veiligheid op het water en het strand, maar daarnaast ook oefenen en ervaren hoe een bewaking verloopt op deze plas. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk vrijwilligers zich opgeven voor deze dagen, zodat er veel ruimte is voor oefening en opleiding. 

Op de bewakingsdagen wordt je geacht aanwezig te zijn van 10:00 - 18:00. Om mee te bewaken dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Leden van 15 jaar kunnen zich ook op geven voor de bewaking. Wanneer er voldoende ervaren bewakers aanwezig zijn is het voor hen ook mogelijk om mee te oefenen. 

Wanneer de bewaking een succes is en er vanuit de Reddingsklos een akkoord wordt bereikt met Prinssenmeer is er de kans dat dit uitgroeit tot een echte vakantiebaan, waarbij je dus ook salaris uitbetaald krijgt. Mocht je hier interesse in hebben is het verstandig om (een van) deze dagen alvast mee te draaien. 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Helmondse Reddingsbrigade 
De Reddingsklos
Vergeet niet onze app te downloaden!
 
  
Terug naar boven