Activiteiten

Kijkles

Datum 22 jun 2019
Tijdstip 13:00 - 15:45 uur
Locatie Zwembad de Wisssen
Alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes zijn welkom om mee te kijken tijdens de zwemlessen in het instructiebad (badje 1 t/m badje 4diep).
Helaas is het gezien de inrichting van het instructiebad niet mogelijk om elke week mee te kijken met de zwemlessen. Omdat het publiek te dicht op het zwembad moet zitten leidt dit de kinderen tijdens de lessen te veel af. We vinden het uiteraard wel belangrijk dat ouders kunnen zien hoe hun kind het doet tijdens de lessen. Daarom plannen we ongeveer 4 keer per jaar een kijkles.

Dan zijn alle ouders (en andere geïntereseerden) welkom om te komen kijken tijdens de lessen. Ook is de uurleider dan beschikbaar om een toelichting te geven op de vorderingen en de inhoud van de lessen.

De kijkles is gewoon onder de reguliere zwemtijd van uw kind. Zorg wel zelf voor slippers, of hoesjes voor om de schoenen, want het betreden van de zwemvloer met schoenen is helaas i.v.m. de hygi├źne niet toegestaan. I.v.m. de privacy willen we u vragen geen foto's of filmpjes te maken.
 

Helmondse Reddingsbrigade 
De Reddingsklos
Vergeet niet onze app te downloaden!
 
  
Terug naar boven