Instructeur

Instructeursopleiding

Bij Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos is er een uitstekende mogelijkheid om goed te leren zwemmen.

Onlangs zijn wij gecertificeerd door NPZ Nationale Platform Zwembaden | NRZ, voor de opleidingen van het zwem-ABC.

Maar wij doen meer!
Je kan bij onze brigade allerlei certificaten en diploma's behalen  op het gebied van zwemmend en varend redden. Je kan zelfs je vaardiploma bij ons halen. Maar voor wie het leuk zou vinden om met kinderen en jongeren te werken is er de mogelijkheid om opgeleid te worden voor het instructeurs diploma niveau 3. Dit is een mbo-opleiding die je naast je eventuele baan of studie kan volgen. Je kunt zelf je tijd indelen. De opleiding is binnen een jaar te halen, en je mag er drie jaar over doen. Tegelijkertijd loop je bij ons stage in het zwembad.

De opzet van de opleiding is op basis van competentiegericht leren. Je wordt begeleid door een praktijkbegeleider en een leercoach. Het instructeurs diploma is erkend door de KNBRD het ministerie van VWS en de NOC*NSF.

Mocht je dit allemaal interessant lijken, neem dan eens contact op met onze brigade via info@dereddingsklos.nl. Je praktijkbegeleider kan je dan alles uitleggen over de mogelijkheden. Ook als je lesgeven gewoon eens wil uitproberen zonder gelijk aan een opleiding vast te zitten, kun je contact opnemen. Er is van alles mogelijk.
De enquete is voltooid, bedankt voor uw deelname
Helmondse Reddingsbrigade 
De Reddingsklos
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Vergeet niet onze app te downloaden!
 
  
Terug naar boven