Stage

Maatschappelijke Stage

Lijkt het je leuk om je maatschappelijke stage bij de reddingsbrigade te lopen? Meld je dan nu aan!

Wat kun je allemaal doen bij ons? Je kunt in een of meer van de volgende opties terechtkomen:
- Hulpinstructeur
- PR Commissie
- Activiteitencommissie

Hulpinstructeur
Lijkt het je leuk om met jonge kinderen te gaan werken later? Wil je dit combineren met de gezondste sport die er bestaat, namelijk zwemmen? Geef je dan op als hulpinstructeur! Je staat naast een instructeur in het zwembad om de jonge kinderen te begeleiden. Dit varieert van badje 1 (watergewenning) tot en met badje 4diep (combinatie school- en rugslag in het diepe) of ABC. De instructeur geeft les, maar jij helpt mee. Aan het eind van je stage is het de bedoeling dat je kleine stukjes les zelf kan geven terwijl jouw begeleider/instructeur meekijkt.

PR Commissie
Heb jij affiniteit met marketing, sales, communicatie en/of reclame maken? Meld je dan aan als hulp voor deze commissie! De taken die je uitvoert variëren van het maken van mooie foto's tijdens zwemlessen en evenementen tot aan het in elkaar flansen van een leuke poster of folder, en het opleuken van onze website. Heb jij creatieve ideeën om De Reddingsklos wat bekender te maken in de omgeving, zowel offline als online? Laat hier je talenten zien!

Activiteitencommissie
Ben jij een organiserend talent? Sinterklaas, Koningsdag en Familiezwemmen zijn enkele evenementen die wij al jaren organiseren voor onze leden en bezoekers. Heb jij leuke ideeën om een evenement te organiseren voor onze leden? Of wil je De Reddingsklos juist meer op de kaart zetten met een originele activiteit voor buitenstaanders? Wij horen je ideën graag! Tijdens je stage mag je zo'n evenement helemaal opzetten en uitvoeren, uiteraard met de hulp die je nodig hebt.

Weet je nog niet zeker waar jouw talenten liggen, maar wil je wel iets betekenen voor ons? Of zie je het al helemaal zitten en wil je je aanmelden voor een of meer van deze stages? Stuur dan een mailtje naar info@dereddingsklos.nl en wie weet zien we jou terug!
Helmondse Reddingsbrigade 
De Reddingsklos
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Vergeet niet onze app te downloaden!
 
  
Terug naar boven