Agenda

Vakantiebaan prinsenmeer

Datum 13 jul
t/m23 aug 2020
Tijdstip 10:00 - 18:00 uur
Locatie Vakantiepark prinsenmeer
Adres Ommel/Asten
Op vakantiepark prinsenmeer is een groot meer ter reacreatie. Lifeguards bewaken hier in de zomer om de veiligheid van de gasten te waarborgen. Deze lifguards zijn in dienst van oostappen-prinsenmeer en het gaat hier dus om een volwaardige vakantiebaan.

Meer informatie over bijvoorbeeld training en een eventuele startdatum volgt zo spoedig mogelijk.
 

Omdat de Reddingsklos sinds afgelopen jaar een samenwerking heeft met Prinsenmeer kunnen wij jullie een leuke vakantiebaan als Lifeguard aanbieden. 

Wat doet een lifeguard?

Als lifeguard houd je je bezig met verschillende taken. Je zult onder andere toezicht houden op het zwemwater, standen en glijbanen. Ook voorlichting geven, voorkomen dat recreanten in gevaarlijke situaties terecht komen, reddingen uitvoeren en verloren kinderen met familie herenigen behoren tot je taken. Dat is dus best een hele verantwoordelijkheid!

Daarom zijn wij op zoek naar leuke sportieve toppers die alert zijn, communicatief vaardig zijn en onder stress kunnen werken. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en dat je kunt samenwerken in teamverband.
 

Wat wij bieden

  • Een toffe zomervakantie baan, waarbij je in dienst bent bij vakantiepark Prinsenmeer.
  • De mogelijkheid om via de Helmondse Reddingsbrigade de Reddingsklos opleiding te volgen, zoals bijvoorbeeld zwemmend redden, varend redden en EHBO
  • Mogelijkheden om aan te sluiten bij trainingen en activiteiten van zowel vakantiepark Prinsenmeer alsook de zwemvereniging de Reddingsklos
  • Een marktconform salaris volgens Recreatie CAO
  • Flexibele werkdagen

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Helmondse Reddingsbrigade 
De Reddingsklos
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Vergeet niet onze app te downloaden!
 
  
Terug naar boven